Tel.+34 609 760 005
   
català  ·  español  ·  english
Globubolg: vuelos en globo per Catalunya
       Inicio      |     Cerdanya      |      Vallés Oriental      |      Osona      |      Contacta

Quiénes somos

Globubolg som una empresa especialitzada en l’organització de vols i Viajes en globos,  que volem per diverses de les comarques més atractives de la geografia catalana: fem vols de descoberta a la Cerdanya, Osona, el Vallés i vols de travessa pels Pirineus.

La nostra empresa, formada per un equip de professionals amb més de 10 anys d’experiència, es dedica, a més a més dels vuelos en globo per passatgers, a la publicitat aerostàtica. Durant aquests anys també hem portat a terme infinitat de projectes de particulars i comercials i, també, hem participat en múltiples competicions i expedicions a diversos indrets del món (Europa, Àfrica, Amèrica, etc.). Aquestes expedicions han estat vinculades amb la realització d’audiovisuals, programes de televisió i reportatges fotogràfics.

A Globubolg ens agraden els globus, ens agrada volar, ens agrada veure les coses des d’ una perspectiva diferent i, per això, volem animar-te a que ho provis, a què gaudeixis de l’experiència única de Volar en globo. I, per què no fer un regal original? Sorprèn als teus: regala un viatge en globus! A la nostra pàgina web trobaràs tota la informació que necessites. Anima’t!

Adherits a:

 


Regala vuelos en globo

globo
compra vuelo en globo
reservas vuelos en globo
volar en globo aerostatico
regalar vuelo en globo
Facebook - vuelos en globo Fotografías de vuelos en globo
vuelos en globo · condiciones generales · nota legal · info@globubolg.com